Αμπελουργία στην Παρακοπή
Βρίσκεσαι σε ένα μικρό οικογενειακό οινοποιείο, όπου το Σεριφιώτικο, ο Ροδίτης και η Μανδηλαριά καλλιεργούνται με σεβασμό στη γη και στη βιωσιμότητα. Εσώ, οι παλιοί αυτόριζοι αμπελώνες –κάποιοι άνω των 50 ετών– χαρίζουν κρασιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα και πώς η σύγχρονη τεχνογνωσία συναντά την παράδοση της οινοποίησης. Ακολουθείς το ταξίδι του σταφυλιού, από τον τρύγο μέχρι την εμφιάλωση, και δοκιμάζεις εκλεκτές ετικέτες που “παντρεύουν” αρώματα εσπεριδοειδών, αχλαδιού και θαλασσινού ιωδίου. Η εμπειρία ολοκληρώνεται σε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο, με θέα τους αμπελώνες και τον λόφο Γερούσι. Εκεί, σε μία ατμόσφαιρα αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, απολαμβάνεις οινογευσίες που συνοδεύονται από τοπικά εδέσματα.


